Veelgestelde vragen V&H

We brengen we je graag op de hoogte van de veel gestelde vragen:

 1. Zijn jullie gediplomeerd en ervaren ?
 2. Hebben jullie goede prijzen ?
 3. Mag ik iemand meenemen voor de Proefsessie ?
 4. Hoe lang duurt een Proefsessie ?
 5. Hoe lang duurt de Trouwdag sessie ?
 6. Hoe lang voor mijn bruiloft moet ik de Proefsessie doen ?
 7. Mijn bruiloft is morgen (snel), lukt het dan nog ?
 8. Ik heb lange, moeilijke haren, is dit een probleem ?
 9. Gaat mijn Proefsessie ‘Look’ de hele dag mee ?
 10. Ik wil alleen de Make-up OF alleen de Haarstyling, kan dit ?
 11. Hoe gaat het met de betaling ?
 12. Kunnen jullie mijn Kapsel en Make-up ook doen voor een feest ?
 13. Wat is het verschil tussen jullie en andere Visagisten ?
 14. Welke merknamen gebruiken jullie ?
 15. Moet ik iets meenemen? Zijn er bepaalde eisen ?
 16. Hoe kan ik na afloop de Make-up en het kapsel verwijderen ?
 17. Waarom maken jullie foto’s ?
 18. Hoe zit het met mijn allergie ?
 19. Kan ik nog van de prijs afdingen ?
 20. Wat houdt dat in; jullie 3-in-1 Winkel ?
 21. Moet ik verplicht alles uit jullie 3-in-1 Winkel kopen ?
 22. Ik wil anderen graag laten weten hoe ik jullie heb ervaren
 23. Waarom zit jullie winkel niet meer in het Stadscentrum ?
 24. Zijn jullie sociaal maatschappelijk actief ?
 25. Krijg ik voordeel als ik jullie naam noem bij jullie Partnerbedrijven ?
 26. Doen jullie ook aan uitgeklede ‘basis’prijzen ?
 

1. Zijn jullie gediplomeerd en ervaren?  YES    in onze winkel hangen 2 diploma’s; één van de Nederlandse Visagistenschool te Rotterdam (die visagisten levert voor bijvoorbeeld Televisie en Modellen). In een vervolg-opleiding heeft Lucy extra Haarstylingstechnieken opgedaan. Ervaring hebben we al meer dan 10 jaar; bekijk de slideshow met alle VOOR en NA foto’s. Dan weet je dat je onze Kwaliteiten kunt vertrouwen. Door de productontwikkelingen wekelijks te volgen blijven we continue op de hoogte.

2. Hebben jullie goede prijzen? Ja; de beste prijzen van Europa voor deze Kwaliteit. Onze prijzen zijn ALL-IN, dus geen verdere verborgen of achteraf kosten. Mocht op je trouwdag je Trouwlocatie ver weg zijn, dan komt er nog een kleine toeslag bij voor de benzinekosten.

3. Mag ik iemand meenemen voor de Proefsessie? Ja hoor, da’s gezellig. we bevelen je aan om iemand mee te nemen die een beetje dezelfde smaak heeft als jij. Van tevoren bespreken jullie samen welke Look je vindt die je zou willen hebben. Wij zorgen voor jullie wel voor lekkers en gezelligheid zodat het jullie aan niets zal ontbreken !

4. Hoe lang duurt een Proefsessie ? Houdt ermee rekening dat je Proefsessie zo’n 3 à 4 uur in beslag kan nemen. Kan sneller, en ‘t kan langer duren; dat hangt tenslotte af van factoren zoals bijvoorbeeld je haartype, en de complexe stijl die je wenst; een ‘Natural’ Look betekent korter werk, ‘Glamourous‘ zal langer duren. zolang jij maar tevreden bent, maar dat zit bij ons wel goed hoor.

5. Hoe lang duurt de Trouwdag sessie?  Houdt rekening met zo’n 1,5 ~2,0 uur. Dus korter dan de Proefsessie: We hebben je tijdens de Proefsessie jou al goed leren kennen en kunnen dus de volgende keer (op je trouwdag) sneller schakelen/werken.

6. Hoe lang voor mijn bruiloft moet ik de Proefsessie doen ? We bevelen aan dat je de Proefsessie datum zo’n 4 maanden voor de bruiloft prikt. Soms hoor je wel eens dat het korter van tevoren kan  – wat natuurlijk goed kan –  maar het maakt je wel meer afhankelijk van die specifieke Stylist(e). Mocht je dus niet geheel tevreden zijn met het resultaat van de Proef/de kwaliteiten van de Stylist(e), dan is het moeilijk om kort van tevoren nog een andere Stylist(e) te vinden die op jouw Trouwdag nog ‘vrij’ is…

7. Mijn bruiloft is morgen (snel), lukt het dan nog ? ‘Tuurlijk kan, geen probleem. Voor kwaliteit kom je bij DreamHouse Studio, dus we kunnen je styling goed in een keer goed krijgen als je het ‘makkelijke type’ bent en je zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen voor Lucy.
Toch………… is het ‘t fijnst om wel een Proefsessie te doen van tevoren, zo weten jij en de Stylist(e) voor de volle 100% dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken, wij regelen alles vanzelf voor je van A tot Z en brengen je van elke stap gewoon op de hoogte. Bij ons is jouw ‘Styling’ geen gedoe maar een plezierige belevenis !               [ afspraak ]

8. Ik heb lange, moeilijke haren, is dit een probleem ? Helemaal geen probleem, In enkele uren intensief werk kunnen we elk gewenst resultaat krijgen. Je betaalt hiervoor niets extra hoor; wij zorgen ervoor dat je op je trouwdag onbezorgd en perfect kunt genieten. Wij plannen zelfs met je mee (zie ook ons trouwdag-schema) en zorgen er zo voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken.

9. Gaat mijn Proefsessie ‘Look’ de hele dag mee ? Jazeker hoor!  De Proefsessie is er specifiek voor bedoeld dat je jouw Look / Styling kunt uittesten. Da’s dus wel zo veilig.
Tip: Zo kun je jouw jurk tussendoor passen combineren met de Proefsessie: en dus “Oeffenen”. Zo weet je dus hoe dat gaat met ‘t aantrekken van de jurk nadat je jouw make-up hebt opgemaakt gekregen, en dat je haarkapsel niet weer ‘uit elkaar valt’.

10. Ik wil alleen de Make-up OF alleen de Haarstyling, kan dit ? Jazeker, Klant is Koning bij DreamHouse Studio. In onze prijslijst vindt je de mogelijkheden netjes beschreven/uitgelegd.

11. Hoe gaat het met de betaling ? Het betalingsverloop is eenvoudig: Je betaalt de helft van het Arrangement bedrag na afloop van de Proefsessie. Op je Trouwdag geef je een enveloppe met het restbedrag na afloop. Da’s wel zo veilig voor jou en helemaal zoals het hoort, vinden wij.

12. Kunnen jullie mijn Kapsel en Make-up ook doen voor een feest ? Ja. De Klant is Koning bij DreamHouse Studio. In onze prijslijst vindt je de mogelijkheden netjes beschreven/uitgelegd.

13. Wat is het verschil tussen jullie en andere Visagisten ? Vraag bij een Visagist(e)/Stylist(e) altijd eerst om je de behaalde diploma’s te laten zien. Vraag vervolgens hoelang ze/hij al actief is ‘in het Vak’ en hoeveel klanten Visagist(e)/Stylist(e) men op jaarbasis gemiddeld heeft. Kijk gerust naar de gebruikte materialen en middelen en vraag terloops wat zij/hij bij jou vindt passen. Diegenen die je de juiste antwoorden geeft, is goed. Het proces verloopt zo ongeveer hetzelfde, erg veel verschil is er niet: anders dan de hoeveelheid aandacht/energie die je Visagist(e)/Stylist(e) aan je besteedt, en bij DreamHouse Studio krijg je wel heel erg veel van ‘t goede.

14. Welke merknamen gebruiken jullie ? We struinen wekelijks alle mogelijke winkels af en proberen naar hartelust !  Da’s volgens ons de meest belangrijke stap. Voor de verschillende huidtypen kopen we elke mogelijke soort/merknaam Foundation, Eyeliner, Poeder, Mascara of Highlighter die wij vinden dat deze passen bij onze klanten. Zo hebben we zelfs uit V.A.E.(Abu Dhabi) nog make-up gekocht die supergoed bij de donkere huidtypen werkte. Zowel de dure als specifieke professionele merken vindt je dus bij ons.

15. Moet ik iets meenemen? Zijn er bepaalde eisen ? Als je ervoor zorgt dat je lekker gewassen en fris komt, dan is dat ‘t fijnst en het werkt voor jouw gevoel en dat van de specialist ‘t meest onbezorgd.  Verder hoeft je niets mee te nemen hoor.

16. Hoe kan ik na afloop de Make-up en het kapsel verwijderen ? Gaat eenvoudig; tijdens de Proefsessie werken we met je en laten we je dus vanzelf zien hoe je het reinigingsproces uitvoert. Met ‘t Kapsel werkt het ‘t zelfde, indien we haarspeldjes gebruiken laten we je ook zien waar ze erin gaan en hoe je ze er weer uit haalt.

17. Waarom maken jullie foto’s ? De gemaakte foto’s   – VOOR en NA –   zijn voor ons erg belangrijk naast ons Klantenformulier waarin je wensen beschreven staan: Alle gebruikte producten worden opgeschreven en uw make-up wordt uitgetekend. De foto’s zijn het resultaat van ons ‘werk’. Verder noteren we nog de tijden wanneer ik aanwezig moet zijn, de locatie, e.d. Het gehele ‘pakket’ van alles samen zorgt ervoor dat ‘t op de trouwdag voor jou helemaal vlekkeloos verloopt.

18. Hoe zit het met mijn allergie ?  Als je een allergie mocht hebben van welke aard ook, dan is het belangrijk dat je ons dit bij je aanmelding aangeeft ! We werken met je mee en schaffen zelfs dezelfde producten aan die bij jouw situatie passen, eventueel kun je ook ervoor kiezen om ons jouw producten te laten gebruiken. Dan kunnen er ook nooit problemen optreden en voel je je helemaal op je gemak.

19. Kan ik nog van de prijs afdingen ? Nee dank je wel, daar doen we niet aan. Onze prijzen zijn al de laagste van Europa voor onze Top-Kwaliteit.

20. Wat houdt dat in; jullie 3-in-1 Winkel ? We zijn een Bruidsmodewinkel, Fotografie-Studio en Visagie en Haarstyling studio ineen. Da’s ons specialisme, Ons concept werkt met deze onderdelen geïntegreerd als losse modules.

21. Moet ik verplicht alles uit jullie 3-in-1 Winkel kopen? Nee: Jij bepaalt wat jij wilt; bij ons is de Klant nog echt Koning(in).   NIETS MOET, ALLES MAG, da’s wie we zijn, hoe we werken. Dus geldt; vrijheid – blijheid.   Zoals het hoort  –  helemaal DreamHouse Studio.

22. Ik wil anderen graag laten weten hoe ik jullie heb ervaren JA GRAAG ! Da’s niet alleen superfijn voor ons, je helpt ons ook mee in een hogere Google zoekresultaat-positie. Als je welke-ook opmerkingen hebt, we hopen dat je deze kunt delen met onze andere website-bezoekers. beschrijf hen kort het gevoel dat jij hebt bij onze Winkel.

23. Waarom zit jullie winkel niet meer in het Stadscentrum?  Oe-ps:  eerst 30.000 euro’s uitgeven op jaarbasis voor torenhoge bedrijfsonkosten is niet echt meer ‘normaal’  in onze ogen. (Pas NADAT we eerst de 30.000 uitgaven hebben betaald kunnen wij dan pas een boterham gaan kopen…) Onnodig hoge onkosten worden overal toch door jou als klant doorberekend/betaald  > wij houden de prijzen liever op een gewoon normaal betaalbaar niveau: Zo kunnen onze klanten zorgeloos shoppen en weten dat ze niet worden bedonderd, en wij kunnen een goed leven (blijven) leiden. Da’s ons inziens waar het om draait in het leven, vandaar dat we de winkel netjes professioneel inpandig hebben. (Als je hier kritisch tegenover staat dan refereren we naar de Consumentenbond die 18 november 2013 openbaar maakte dat veel winkels [17-van-de-20] de boel misleiden (volgend voorbeeld is: Intertoys) die een Lego Treinset in de aanbieding heeft voor de feestdagen:    ” van € 125,- voor € 114,99″  terwijl diezelfde set in Juli van hetzelfde jaar nog in dezelfde winkel lag voor € 99,99 )  (Lees hier en Hier). Wij houden ons verre van dit soort praktijken, dus bij ons is het; onbezorgd shoppen, helemaal zoals het hoort.

24. Zijn jullie sociaal maatschappelijk actief?  Reken maar van Yes. Je vindt ons vaak op de VIP-tribune, schreeuwend FC Den Bosch aanmoedigend. Dat vinden we leuk, en dit doen we als sponsors. Zo zijn we goed bezig.  We helpen verder Lokale bedrijven en ‘aparte dingen’ goed op weg de markt op, in onze PARTNERBEDRIJVEN pagina   > We gaan extreem goed milieubewust om met al onze inkomende en uitgaande goederen (ook alle levensmiddelen), hebben hiervoor diverse systemen die goed lopen. Wat we doen doen we goed.

25. Krijg ik voordeel als ik jullie naam noem bij jullie Partnerbedrijven?  Nee, niet, helaas. Op onze  PARTNERBEDRIJVEN pagina vindt je Links naar bedrijven waarvan wij denken dat ze goed zijn en dat dit snelle, goede zoekresultaten zijn voor onze website-bezoekers en klanten. Bij sommige partnerbedrijven linken we direct door naar een aanbiedingspagina, dit doen we zodat je direct een heldere indruk krijgt van het betreffende bedrijf, (uiteindelijk draait het om de diensten/producten en de kosten die je ervoor moet betalen).

26. Doen jullie ook aan uitgeklede ‘basis’prijzen?  Nee, gelukkig niet, toch is er in zekere zin 1 uitzondering: de Helft-van-de-Helft aanbiedingsjurken zijn exclusief verstelwerk en zonder onze exclusieve Kledinghoes. Dit zijn onze snelle meeneemprijzen die we gebruiken als promotie op Marktplaats.nl.
Al onze prijzen zijn helder: geheel All-IN  > geen verborgen of achteraf kosten of wat-ook.
helemaal zoals het hoort, DreamHouse Studio.
Eenvoudig direct Whatsapp contact: 0615363073

We zijn er momenteel niet, maar neem met ons contact op via WhatsApp : 0615363073. Stuur ons 'n kort berichtje!

Vragen? We zijn er voor jou en helpen je graag.

Klik ENTER om te chatten