Veelgestelde vragen-Trouwfotografie

De eerste Stappen, veel gestelde vragen:

 1. Zijn jullie gediplomeerd en ervaren ?
 2. Hebben jullie goede prijzen ?
 3. Als we een optie nemen voor onze Trouwdag, dan… ?
 4. Fotografeer je door heel Nederland ?
 5. Wanneer kunnen we langskomen voor een kennismakingsgesprek ?
 6. Welke arrangementen hebben jullie ?
 7. Mijn bruiloft is morgen (snel), lukt het dan nog ?
 8. We hebben (nog) geen planning gemaakt, wat is jullie advies ?

Op en Na de trouwdag, veel gestelde vragen:

 1. Wat doen jullie met foto’s Online zetten ?
 2. Als het regent, wat doen we dan, heb je tips ?
 3. We willen wisselen van Arrangement, kan dit ?
 4. Hoe gaat het met de betaling ?
 5. Hoe gaat dat met het Album ?
 6. We willen de foto’s op DVD/CD graag nabestellen
 7. Wat is het verschil tussen jullie en andere Fotografen ?
 8. Maken jullie ook video’s ?
 9. Moeten we iets regelen? Zijn er bepaalde eisen ?
 10. We trouwen in het buitenland, doe jij dit ?
 11. Wat zijn JPG en RAW foto’s, welke krijgen we ?
 12. Wat gebeurt er als je ziek bent op onze trouwdag ?
 13. Hoe lang bewaren jullie onze foto’s ?
 14. Kan ik nog van de prijs afdingen ?
 15. We willen graag in gedeelten betalen ?
 16. Wat houdt dat in; jullie 3-in-1 Winkel ?
 17. Moet ik verplicht alles uit jullie 3-in-1 Winkel kopen ?
 18. Ik wil anderen graag laten weten hoe ik jullie heb ervaren
 19. Waarom zit jullie winkel niet meer in het Stadscentrum ?
 20. Zijn jullie sociaal maatschappelijk actief ?
 21. Krijg ik voordeel als ik jullie naam noem bij jullie Partnerbedrijven ?
 22. Doen jullie ook aan uitgeklede ‘basis’prijzen ?
 

1. Zijn jullie gediplomeerd en ervaren?   Ja. Helemaal  >  gediplomeerd: CHECK !     ervaren: CHECK !

Gediplomeerd betekent dat men de grondbeginselen van ‘een beeld grijpen’ onder de knie heeft. Lucy weet ALLES van ELK ASPECT van Fotografie.

Ervaring hebben we al meer dan 10 jaar; bekijk de ALBUM-Gallerijen, dan weet je dat je onze Kwaliteiten kunt vertrouwen. We bezoeken beurzen en kijken naar nieuwe ontwikkelingen van leveranciers in binnen- en buitenland: zo blijven we continue op de hoogte en weten wat we wel en niet kunnen gebruiken/toepassen.

2. Hebben jullie goede prijzen?  Ja; de beste prijzen van Europa voor deze Kwaliteit. Onze prijzen zijn ALL-IN, dus geen verdere verborgen of achteraf-kosten. Alleen als je trouwdag Trouwlocaties ver weg zijn komt er nog een kleine toeslag bij voor de benzinekosten.

3. Als we een optie nemen voor onze Trouwdag, dan… ?   Dan niets. Wij schrijven jullie namen in onze Agendaplanning op jullie dag, dan is ‘ie alvast aan onze kant geblokkeerd. (Mocht er tussentijds een tweede aanmelding zijn voor dezelfde dag, dan gaan we bellen om te kijken of jullie eerste optie praktisch definitief is). Je blijft niets verplicht, er zijn geen annuleringskosten of wat-ook. Als je keuze voor Lucy definitief is, pas dan laat je dit ons weten in ‘n emailtje en betaal je een klein gedeelte aan. Da’s alles. Wel zo veilig en vertrouwd.

Tip: Elk jaar heeft wel de zo-genaamde Favoriete dagen, die zijn altijd als eerste weg. Dus boek gewoon zonder verplichtingen alvast een optie via het Contact-formulier.

4. Fotografeer je door heel Nederland ?  Ja. In Nederland en ook in ‘t Buitenland.

5. Wanneer kunnen we langskomen voor een kennismakingsgesprek ?  Plan samen een datum en tijdstip en email dit ons (kan ook via ‘t Contact-formulier). We bevestigen dit naar jullie terug. Typisch kun je voor jezelf ergens zo’n 6 tot 8 maanden van tevoren aanhouden, maar korter mag natuurlijk ook. Niets moet, alles mag, zoals ‘t jullie uitkomt. Je kunt gerust ‘s-avonds of ‘s-weekends komen hoor, bij ons is dat normaal. Prik ’em maar wanneer ‘t jullie het beste schikt.

6. Welke arrangementen hebben jullie ?   Onze Arrangementen staan in de Arrangementen in de Prijslijst en in de Arrangementen in de Prijslijst. We hebben een gebalanceerde samenstelling zodat je zowel goedkoop een Top-fotograaf hebt, maar ook een DeLuxe pakket kunt kiezen van A tot Z, onbezorgd en compleet.

Het Brons pakket is compleet met de Foto’s op DVD, het Platinum pakket is met de gehele dag tot ‘s-nachts en dan ook met Diverse albums !

Plan je liever lang van tevoren ? Denk dan gerust eens aan ons unieke MAGIC pakket: Dat betekent alles onbeperkt uit onze winkel DeLuxe en zonder compromissen !

7. Onze bruiloft is morgen (snel), lukt het dan nog ?  ‘Tuurlijk kan, geen probleem. (Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jou geplande fotograaf op ‘t laatste nippertje niet kan. Een klein ongemak, maar zeker geen probleem. We zijn er voor jou). Slechts 1 voorwaarde geldt natuurlijk; Lucy moet op die dag nog geen boeking hebben vaststaan.

Last-minute hebben we eerder gedaan, dus geen probleem. Bel ons dan zodat we vandaag nog bij jullie langskomen, en samen de dag-indeling bespreken.

8. We hebben (nog) geen planning gemaakt, wat is jullie advies ?   Dat kan, NP. We hebben een Trouwdag planningsSchema voor je online staan die je kunt Downloaden naar jouw PC. Je kunt er dan gemakkelijk eroverheen typen, en in 1 Overzicht heb je je hele dag vaststaan volgens jouw activiteiten. Wij plannen zelfs met je mee (als je wilt), zo hoeft jij je geen zorgen hoeft te maken.

1. Wat doen jullie met foto’s Online zetten ?  We kunnen ALLES, NIETS is een probleem. Jouw online gallerij als: Picture Package, Contact Sheet, Web Photo Gallerij, Online draaiboek fotoalbum, PDF presentatie, etc.
Niemand kan toegang krijgen tot onze Afgesloten folders zonder onze email. Veiligheid voor alles.
Tip: Bekijk het verloop van de ontwerpfase van het ‘jullie Album Online’ in de Werkwijze-pagina. Uniek met jullie als Regisseur ! (Maar niets hoeven doen of een klein beetje kan ook hoor).

2. Als het regent, wat doen we dan, heb je tips ?  Daar zijn heel veel oplossingen voor, de mogelijkheden bespreken we met je. Het hangt af van je Trouwdag schema en de stad waarin jullie Trouwdag plaatsvindt. Enkele dagen voorafgaand aan jullie Trouwdag beginnen wij vanzelf al het Weer te volgen, en nemen pro-actief met jullie contact op, en stellen jullie dan gerust terwijl we specifiek de locaties, tijden en het vervoer bepalen.

3. We willen wisselen van Arrangement, kan dit ?  Ja, mag: Je hebt een klein gedeelte van het Arrangement aanbetaald, dus wijzigen mag nog (In de voorwaarden staat dan wel van niet, maar deze zijn algemeen en wij vinden deze mogelijkheid dus extra service. Let wel: Op het moment dat we voor jullie het (digitale) Album ontwerpproces zijn ingeslagen, dan is wijzigen echt niet meer mogelijk, hierin zit namelijk enorm veel tijd en energie. Als er een financiële grondslag mocht zijn voor het willen veranderen, dan laat ons dit weten en we hebben hiervoor een speciale, goede regeling.

4. Hoe gaat het met de betaling ?  Je betaalt:  1. Een gedeelte aan op het moment van jullie definitieve keuze voor Lucy.      2. Je betaalt pas het restbedrag op het moment dat jullie het album hebben goedgekeurd en willen meenemen.      3. Tussentijds bedragen bijbetalen kan gewoon hoor, dit gebeurt vaak.

Wij noteren iedere betaling in ons Klantenformulier, en je ontvangt bij de iedere betaling een bonnetje. Oeps, je bent je bonnetjes kwijt? Kan gebeuren, geen probleem. Zoals gezegd hebben we alle betalingen in ons Klantenformulier staan. De Klant is Koning bij DreamHouse Studio, wij zijn flexibel, niets moet, alles mag.

Jij bepaalt of je per bank of contant betalen wilt (je vindt onze bank-info onderaan in de Over-ons-pagina).

5. Hoe gaat dat met het Album ?   Tijdens de ontwerpfase (Lees: onderaan de Werkwijze-pagina) wordt enorm veel aandacht besteedt aan het samenstellen van het Album; Een album van DHS vertelt het verhaal van jullie genieten op jullie Trouwdag op chronologische volgorde en wordt daarmee een heus Boek.

Tip: Wist je dat je ons ook je foto’s kunt toesturen van jullie Honeymoon {jullie in een ander (ver) land} ? Die kunnen we in de laatste pagina verwerken zodat deze vakantie een verlengstuk van jullie Trouwen is geworden !

6. We willen de foto’s op DVD/CD graag nabestellen    Nee, dat hoeft niet.   We branden graag nog een kopietje voor je indien je bijvoorbeeld de DVD/CD kwijt mocht zijn. Spreek even met ons af en kom deze ophalen wanneer het jou uitkomt. Wil je flink wat aantallen DVD/CD’s nabestellen, dan bereken we wel wat kosten, dat spreekt voor zich. Ook al vraag je na 10 jaar nog om een kopietje, dan is dat geen probleem. (Hebben we ook al gedaan)..

7. Wat is het verschil tussen jullie en andere Fotografen ?   Lucy is Lucy. Er zijn genoeg andere goede Fotografen, dat toegegeven. Maar bij ons telt de juiste Balans in elk aspect van ons bedrijf en privé: Hieronder valt zeker ook het Financiële plaatje, verzekeringen, toewijding, het gezellige. Ook het gediplomeerde aspect is zeer voornaam in onze beleving, we werken veilig en Trouwdag fotografie is zeer serieuze business. Denk ook aan zaken zoals veiligheid in de vorm van Backup’pen, Foto-bewerking, Timing, en dan nog het belangrijkste; Oog voor mooie foto’s op het juiste moment van elk moment (het juiste gevoel/juiste perspectief) van jullie trouwdag zonder dat ‘t gemaakte foto’s zijn. Er telt nog veel meer, dus we raden je aan een weloverwogen keuze te maken voor een professionele Fotografe, in dit geval Lucy.     :-)

Bedenk ook:  We hebben een 3-in-1 Trouwwinkel, bij ons lopen Kleding, Foto’s en Styling in elkaar over, dus dat biedt zeer veel voordelen gekeken vanuit elk afzonderlijk perspectief.

8. Maken jullie ook video’s ?   Videografie’ is een Specifiek Vak, net als Fotografie. Dus het antwoord is Nee.  En toch ook Ja, maar dan wel een klein beetje: Onze Camera stelt ons in staat om video’s te maken, dus we kunnen dit doen, (bijvoorbeeld van de Flashmob tijdens de feestavond die we dan op Youtube zetten. Die kunnen we dan weer online voor je zetten en al je Gasten een Link-email sturen.) Kijk in onze Partnerbedrijven-pagina voor een goede Videograaf.

9. Moeten we iets regelen? Zijn er bepaalde eisen ?   Niet echt hoor. Eerder noemden we al het Trouwdag planningsschema, het is wel belangrijk dat we jullie dag weten (net zoals jullie Ceremoniemeester), maar ‘t is geen probleem als jullie deze (nog) niet hebben; Vertel ons jullie dag-planning en wij noteren deze in jullie DHS Klantenformulier in onze winkel. Deze nemen we mee tijdens de Trouwdag, vandaar. Een ding telt; jullie dag moet een Feest zijn en hoewel ‘t zonder kan, werkt het met papiertje net wat beter.

10. We trouwen in het buitenland, doe jij dit ?   ‘Tuurlijk, geen probleem, hebben we al vaker gedaan. We regelen zelfs de Reisaspecten zelf (zo vertrekken we al iets eerder), jullie zorgeloos genieten is voor ons het meest voornaam.

Tip:  Heb je nog niets gepland nu, dan vindt je in onze Partnerbedrijven-pagina Trouwen op het eiland Bali.

11. Wat zijn JPG en RAW foto’s, welke krijgen we ? JPG en RAW zijn allebei soorten afbeeldingen, je vindt ze terug als digitale bestandsformaten (Extensies) > een foto heet dan bijvoorbeeld: foto11.jpg . Voor RAW geldt hetzelfde, echter RAW-foto’s bevatten de oorspronkelijke (ruwe en onbewerkte) pixel-gegevens die van de beeldsensor zijn uitgelezen. Er is een grafisch programma nodig om van de gegevens een afbeelding te maken. Leer alles erover:  Wikipedia: JPG en Wikipedia: RAW

Jullie ontvangen de JPG foto’s, die je kant-en-klaar probleemloos in elke soort PC/Tablet/Smartphone kunt bekijken. (Er zijn nog veel andere bestandsformaten, we kunnen je eenvoudig aanleveren per je specificaties, dus bij afwijkingen horen we het graag van je.)

12. Wat gebeurt er als je ziek bent op onze trouwdag ?   We zijn een Winkel en Fotografie-Studio, we werken met een Team. Lucy is nagenoeg nooit ziek, maar mocht er iets gebeuren dan hebben we nog 3 backup fotografen.

13. Hoe lang bewaren jullie onze foto’s ?   Levenslang. We werken met NAS systemenen Externe harde schijven backups. Dus alle foto’s zijn veilig gearchiveerd voor jullie.   Zoals het hoort  –  helemaal DreamHouse Studio.

14. Kan ik nog van de prijs afdingen ?   Daarin zijn we heel helder:  NEE. We zijn het Goedkoopste bedrijf van Europa, je krijgt Nergens deze Kwaliteiten voor deze Prijs. Zo simpel is het (dus je kunt je op je gemak voelen; afdingen hoeft niet omdat we je in eerste instantie al niet voor de gek houden).

15. We willen graag in gedeelten betalen   Natuurlijk kan dat, we bevelen het zelfs aan. Zo ga je met minder geld over straat, da’s wel zo veilig. Jij bepaalt hoe jij betaalt, alles is mogelijk. We bieden je flexibele opties die bij jou mogelijkheden passen.

Jij bepaalt of je per bank of contant betalen wilt (je vindt onze bank-info in de foto-albums onderaan).

16. Wat houdt dat in; jullie 3-in-1 Winkel ?    We zijn een Bruidsmodewinkel, Fotografie-Studio en Visagie en Hairstyling studio ineen. Da’s ons specialisme, zo werkt ons concept.

17. Moet ik verplicht alles uit jullie 3-in-1 Winkel kopen ??   Nee: Jij bepaalt wat jij wilt; bij ons is de Klant nog echt Koning.   NIETS MOET, ALLES MAG, da’s wie we zijn, hoe we werken. Dus geldt; vrijheid – blijheid.   Zoals het hoort  –  helemaal DreamHouse Studio.

18. Ik wil anderen graag laten weten hoe ik jullie heb ervaren   JA GRAAG ! Da’s niet alleen superfijn voor ons, je helpt ons ook mee in een hogere Google zoekresultaat-positie. Als je welke-ook opmerkingen hebt, we hopen dat je deze kunt delen met onze andere website-bezoekers. beschrijf hen kort het gevoel dat jij hebt bij onze Winkel.

19. Waarom zit jullie winkel niet meer in het Stadscentrum?  Oe-ps:  eerst 30.000 euro’s uitgeven op jaarbasis voor torenhoge bedrijfsonkosten is niet echt meer ‘normaal’  in onze ogen. (Pas NADAT we eerst de 30.000 uitgaven hebben betaald kunnen wij dan pas een boterham gaan kopen…) Onnodig hoge onkosten worden overal toch door jou als klant doorberekend/betaald  > wij houden de prijzen liever op een gewoon normaal betaalbaar niveau: Zo kunnen onze klanten zorgeloos shoppen en weten dat ze niet worden bedonderd, en wij kunnen een goed leven (blijven) leiden. Da’s ons inziens waar het om draait in het leven, vandaar dat we de winkel netjes professioneel inpandig hebben. (Als je hier kritisch tegenover staat dan refereren we naar de Consumentenbond die 18 november 2013 openbaar maakte dat veel winkels [17-van-de-20] de boel misleiden (volgend voorbeeld is: Intertoys) die een Lego Treinset in de aanbieding heeft voor de feestdagen:    ” van € 125,- voor € 114,99″  terwijl diezelfde set in Juli van hetzelfde jaar nog in dezelfde winkel lag voor € 99,99 )  (Lees hier en Hier). Wij houden ons verre van dit soort praktijken, dus bij ons geldt:; altijd onbezorgd shoppen, helemaal zoals het hoort.

20. Zijn jullie sociaal maatschappelijk actief?  Reken maar van Yes. Je vindt ons vaak op in de VIP-tribune, schreeuwend FC Den Bosch aanmoedigend. Dat vinden we leuk, en dit doen we als sponsors. Zo zijn we goed bezig.  We helpen verder Lokale bedrijven en ‘aparte dingen’ goed op weg de markt op, in onze PARTNERBEDRIJVEN pagina   > We gaan extreem goed milieubewust om met al onze inkomende en uitgaande goederen (ook alle levensmiddelen), hebben hiervoor diverse systemen die goed lopen. Wat we doen doen we goed.

21. Krijg ik voordeel als ik jullie naam noem bij jullie Partnerbedrijven?  Nee, niet, helaas. Op onze  PARTNERBEDRIJVEN pagina vindt je Links naar bedrijven waarvan wij denken dat ze goed zijn en dat dit snelle, goede zoekresultaten zijn voor onze website-bezoekers en klanten. Bij sommige partnerbedrijven linken we direct door naar een aanbiedingspagina, dit doen we zodat je direct een heldere indruk krijgt van het betreffende bedrijf, (uiteindelijk draait het om de diensten/producten en de kosten die je ervoor moet betalen).

22. Doen jullie ook aan uitgeklede ‘basis’prijzen?  Nee, gelukkig niet, toch is er in zekere zin 1 uitzondering: de Helft-van-de-Helft aanbiedingsjurken zijn exclusief verstelwerk en zonder onze exclusieve Kledinghoes. Dit zijn onze snelle meeneemprijzen die we gebruiken als promotie op Marktplaats.nl.
Al onze prijzen zijn helder: geheel All-IN  > geen verborgen of achteraf kosten of wat-ook.
Helemaal zoals het hoort, DreamHouse Studio.
Eenvoudig direct Whatsapp contact: 0615363073

We zijn er momenteel niet, maar neem met ons contact op via WhatsApp : 0615363073. Stuur ons 'n kort berichtje!

Vragen? We zijn er voor jou en helpen je graag.

Klik ENTER om te chatten