Verloop – werkwijze Visagie&Haarstyling

Goede Bruidsmake-up & Haarstyling maken je trouwdag. Op deze pagina geven we je een indruk zodat je weet hoe we werken en waar je rekening mee kunt houden. Het is onze missie dat jij straalt en geniet van start tot finish.

 

Het begin: vereisten voor een goede Visagie&Haarstyling:Gediplomeerd !
–  de huid en het haar dienen de make-up en kapsel goed te kunnen verdragen; verschillende huidtypen en haarsoorten hebben echt verschillende verzorging nodig.
–  een goede make-up en Haarstyling waarmee je straalt: bij daglicht, fotografie, film en ‘s-avonds.
–  je make-up en kapsel moeten lang goed blijven zitten; vanaf de ochtend, de gehele dag tot in de late uurtjes.
–  het vertrouwen in jouw eigen gediplomeerde en ervaren specialist. Je bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven, dus je wilt fijne herinneringen aan deze dag voor de rest van je leven. Dus je moet er natuurlijk voor zorgen dat je er perfect uitziet: zodat je kunt stralen en tevens ontspannen je dag beleeft.

Om te stralen moet je dus tweemaal met jouw stylist samenwerken: éénmaal tijdens de Proefsessie vooraf, hierdoor verloopt je Trouwdag sessie (de tweede maal) helemaal soepel tot in de puntjes.

 

Startpunt: de Planning vooraf: JE DATA RESERVEREN
De trouwdag sessie reserveer je al ‘lang’ vooraf (beschikbaarheid reserveren op jouw Trouwdag), optimaal is zo’n 6 tot 10 maanden tevoren, houdt ermee rekening dat er altijd favoriete dagen zijn. Prik dan ook meteen alvast een voorlopige Proefsessie datum enkele maanden voor de bruiloft (ong. zo’n 4maanden van tevoren). Stuur ons eenvoudig het Afspraak Maken formulier toe met daarin jouw proefsessie & trouwdag data + tijdstippen. Extra kun je ons alvast wat wensen opgeven zoals welke look je wilt, of je ook de v&H van andere familieleden wilt laten doen, en andere wensen en vragen die je mocht hebben.


 

Je Proefsessie:
Tijdens de proefsessie kom je erachter of het klikt met je specialist en je bespreekt samen wat uw wensen zijn wat betreft het bruidskapsel, de make up en hoe de trouwdag zal verlopen.

De proefsessie gebeurt nagenoeg altijd in onze Studio maar kan ook bij u aan huis.
Tip: Zorg dat je lekker gewassen en fris komt, dat werkt voor jezelf en de specialist ‘t fijnst. Bij aanvang van deze proefsessie maken we samen kennis onder het genot van heerlijk lekkers. Je bepaalt tijdens de proefsessie dus welke style en sfeer het kapsel en de make-up jij wilt om het totaalplaatje compleet te maken. Welke ‘Look’  je ook wenst; van echt “Glamorous” tot “Natural” of daar tussenin, wij zorgen ervoor. We nemen de tijd voor de ‘proef’, vandaar dat het ‘t fijnst is om een ochtend-afspraak in te plannen, doorgaans omstreeks 10:00 u.

We shoppen continue voor de beste en nieuwe (lees: verse) producten voor jouw perfecte look, die perfect aansluit op u en uw kleding/accessoires van jullie trouwdag.Bij jou op locatie

 

Tip: Neem gerust foto’s/knipsels mee of bepaalde website links die je hebt gevonden waar je inspiratie hebt opgedaan.

‘T complete plaatje: laat bij de proefsessie eventueel foto’s zien van je bruidsjurk, en eventuele accessoires zoals bijvoorbeeld sluier, tiara, etc. Denk meteen ook aan de kleuren van het bruidsboeket, of het Kostuum van je Partner. Alles voor de perfecte look als compleet plaatje.
Voor je Proefsessie plannen we veel tijd in; dus onbezorgd tijd genoeg om te ‘experimenteren’. Bijvoorbeeld indien een bepaald gekozen kapsel en/of make-up kleur je alsnog niet mocht bevallen.

De Proefsessie is voor de specialist een voorname kennismaking: gezicht- en haaranalyse en make-up/styling, samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste past; advies op maat. De gemaakte foto’s   – voor en na –   zijn voor ons voornaam, samen met ons Formulier waarin je wensen (Lees: stijlen) beschreven staan. De gebruikte producten en technieken worden genoteerd en de gekozen make-up stijl beschreven. Daarin staat verder nog veel voorname informatie; de tijden wanneer ik aanwezig moet zijn, de locatie, eventuele make-up en/of styling van familie/vriendinnen, e.d.

Zo verloopt alles op de trouwdag soepel en vlekkeloos.

Proefsessie tijdsduur: Houd er rekening mee dat de proefsessie zo’n 3 à 4 uur in beslag kan nemen.
Het Resultaat: de proefsessie geeft je dus een goed beeld hoe je er op je bruiloft uit zult zien, (mocht je bij ons jouw jurk gekocht hebben dan kun je het complete plaatje zo al meteen goed bekijken).
Niets is de specialist teveel en geen detail is te klein om ervoor te zorgen dat u die unieke look krijgt die u wenst: Voor de perfecte trouwdag Look die goed blijft zitten. Voor je Trouwdag sessie hou je rekening met globaal zo’n 2 uur, (dit wordt netjes besproken en genoteerd tijdens de Proefsessie.)


 

De Trouwdag sessie:​
Op de trouwdag ben ik op de afgesproken tijd bij je op de door jou gewenste locatie. Kort nemen we samen nog even door wat er gewenst was qua Make-up en Haarstyling, daarna neem ik ruim de tijd om alles tot in de puntjes perfect te maken, zodat je naar buiten kunt lopen als een stralende bruid.
familie ook doen
Tip:  Op je Trouwdag kunnen we ook (Na jou) de Make-up en/of Haarstyling van je familie en of vriend(in)en mee doen. Dit bespreek je met ons vooraf, dit voor de juiste tijdsplanning.

Eventuele Touch Up:
Mocht je bijvoorbeeld ‘s-avonds je Make-up bijgewerkt willen hebben of een ander kapsel en/of make-up wensen, dan kan dat; geef dit aan tijdens de proefsessie. Meestal is dat niet nodig omdat het kapsel goed blijft zitten, maar heb je een zwaarder haartype, dan kan het mogelijk zijn dat je er wel gebruik van wilt maken. Zoals bij elk onderdeel het geval is komt dit tijdens   – en na –   de Proefsessie aan de orde en dit geef je aan nadat je de hele dag hebt doorgebracht met je V&H en als je meent toch het liefste een Touch-up denkt nodig te hebben, want wellicht wil je ‘s avonds helemaal uit je bol gaan.

 

Betalingsverloop: Je betaalt de helft van het Arrangement bedrag na afloop van de Proefsessie, en op je Trouwdag geef je een envelope met het restbedrag na afloop.

Onze voordelige prijzen vindt je in de PRIJSLIJST  >  Leg nu snel jouw trouwdag-datum vast met ons Afspraak Maken formulier. Het vastleggen is geheel vrijblijvend als Optie, dus zonder verplichtingen, maar wel met alle veiligheid voor jou.

Heb je toch nog vragen ? Lees alles wat je maar wilt weten hier:
Veelgestelde vragen Visagie&Haarstyling

Eenvoudig direct Whatsapp contact: 0615363073

We zijn er momenteel niet, maar neem met ons contact op via WhatsApp : 0615363073. Stuur ons 'n kort berichtje!

Vragen? We zijn er voor jou en helpen je graag.

Klik ENTER om te chatten