Verloop Trouwfotografie

Hallo, ik ben Lucy. Natuurlijk zijn jullie samen nieuwsgierig naar hoe ik mijn trouwreportages maak, vandaar dit schrijven waarin ik je de volgende twee aspecten wat toelicht.
Graag leg ik jullie uit:

–   globaal hoe het zo’n beetje verloop is van Trouwfotografie, en (onder de streep lees je wat meer)
–   over mijn gevoel en gedachte over hoe ik Trouwfotografie vastleg.

Allereerst vindt ik het fijn dat jullie hier nu zijn en wens ik jullie veel felicitaties met jullie aanstaand huwelijk + veel plezier met alle voorbereidingen !

 

Het verloop van Trouwfotografie

Het begint met een AFSPRAAK ALBUMS BEKIJKEN, om elkaar beter te leren kennen (prik zelf een afspraak die jullie uitkomt HIER).
– In onze winkel bespreken jullie samen met Lucy en Hans hoe jullie dag zal verlopen: Lekker met drinken en wat lekkers bekijken jullie ontspannen de Albums & Boeken en we leren elkaar beter kennen. Jullie kijken hiermee of jullie gevoels’klik’ er is. Dat komt wel goed.

– Lucy noteert het dag-verloop & opmerkingen kort in ons Formulier zodat het allemaal duidelijk is: Tijdstippen en gebeurtenissen zijn voornaam om alles soepel voor haar te laten verlopen, zonder dat Lucy jullie lastig hoeft te vallen en jullie gewoon kunnen doen zoals jullie zijn. (Indien jullie dat nodig vinden geven we jullie aanvullend tips en opmerkingen waar nodig.)

– Thuis bespreken jullie op je gemak alles en kiezen samen het Arrangement dat bij jullie past. (Wijzigen mag gewoon nog ten alle tijden tot aan het moment waarop we digitaal aan het Trouwfotoalbum beginnen te werken.)

 

KORT VOOR JULLIE TROUWDAG
– Jullie komen nog kort eenmaal langs, bespreken nog evt. last-minute aanpassingen of andere info; (vullen eventueel nog wat adres-informatie in) -in ons Formulier. Maar natuurlijk kan het zijn dat jullie het druk hebben en dan kan doorbellen of mailen natuurlijk ook gewoon. Jullie verzorgen dan de aanbetaling waarmee de optie een definitieve boeking wordt.

 

OP JULLIE TROUWDAG
– Lucy maakt foto’s van jullie op jullie genieten-dag; jullie doen lekker alles gewoon zoals jullie willen en zij legt dat vast. Lucy is NIET nadrukkelijk aanwezig maar neemt op haar wijze zo veel mogelijk foto’s van de gebeurtenissen van de dag. Zo vormt zich een goede, gebalanceerde indruk van jullie dag.
Mocht je eventueel wat nerveuzer zijn dan normaal, dan laat je de dingen wat meer aan Lucy over en zij loodst je rustig door jullie dag. (Lees hieronder over mijn kijk op jullie fijne dag).
Lucy heeft alle ervaring om zowel passief als actief jullie te helpen met alle aspecten van een trouwdag en op elk moment als dat nodig mocht zijn.

Van tevoren hebben we al gekeken naar alternatieve locaties en backups (voor-het-geval-van) dus het is jullie genieten-dag en zorgen zijn niet nodig.

 

NA JULLIE TROUWDAG
Digitale foto’s moeten altijd een stappenproces doorlopen voor juiste kleurbalans en optimalisatie, dus daarmee gaan we aan de slag. Als dat klaar is ontvangen jullie van ons snel de DVD met alle originele foto’s per post, want dat zit bij alle arrangementen standaard inbegrepen.

Hebben jullie gekozen voor een Trouwfoto-arrangement met Album, dan ontvangen jullie al snel een email met daarin de link naar de locatie waar we de eerste Album-ontwerp versie hebben geplaatst. Jullie kunnen er naar kijken en waar-nodig aanpassingen kunnen doorgeven (bijvoorbeeld gebruikte foto-nummers veranderen), waarna wij de ontwerpen aanpassen naar jullie wens. Het is onze missie dat het Album in boekvorm jullie trouwdag verhaal weergeeft, geheel zoals jullie wensen, wij verzorgen alles.

 

OK! Nadat jullie het uiteindelijke ‘OK’ hebben gegeven dan gaat het digitale album naar de Fabriek waar de productie plaatsvindt, en dat duurt ongeveer 5 werkdagen, waarna het zo’n 2,5 week duurt voordat jullie een mailtje ontvangen van ons met het bericht dat jullie kunnen langskomen om het album te komen bekijken en ophalen. (Pas op dit tijdstip betalen jullie het restbedrag, maar in gedeelten betalen is natuurlijk ook toegestaan).

 

Alles wat JULLIE wensen, en tijdstippen verlopen zoals het jullie uitkomt; dat is ongedwongen, zoals wij werken! We ronden de laatste betaling van het restbedrag af op het moment dat jullie helemaal tevreden zijn (net voor de laatste levering plaatsvindt waarop eigendomsoverdracht plaatsvindt. Da’s de basis voor jullie 100% tevredenheid).


 

Mijn gevoel en gedachten; hoe ik Trouwfotografie vastleg

Jullie fijnste dag is ook voor mij een speciale dag, ik zorg ervoor dat jullie je dag ‘zelf doen’ en ik ben er zo onopvallend mogelijk om zo de hele in mijn reportage vast te leggen.
Bekijk de foto’s die ik maak en je ziet dat ik mijn geheel eigen stijl heb. Kopiëren van anderen is zeker niet mijn stijl, ik zorg ervoor dat de camera het verhaal vertelt.
En omdat elk bruidspaar anders is leg ik dat vast door jullie gevoelens in me op te nemen. Dit telt me in staat om te anticiperen en die unieke momenten vast te leggen, hoe kortstondig-ook. Vergeet niet dat fotograferen toch een echte inspanning (lees: prestatie) blijft en de foto’s moeten gewoon kwaliteit & resultaat weerspiegelen, daarvoor span ik me in voor jullie.
Als jullie dan op je oude dag nog eens door het Album bladeren dan weet ik zeker dat de herinnering aan jullie huwelijksdag nog helemaal springlevend is. Heerlijk!

 

Ik grijp als fotograaf natuurlijk zo min mogelijk in, om jullie zo zelf een puur en ‘echt’ gevoel te laten beleven.
Natuurlijk bespreken we samen van tevoren onder het genot van koffie, thee of iets fris hoe jullie je dag zullen laten verlopen, want een goede voorbereiding is nou eenmaal het halve werk.
Ik hou van die heerlijke Brabantse gastvrijheid, lekker ongedwongen maar toch zorg ik ervoor dat ik op de juiste plaats sta zodat ik jullie die professionele heerlijke foto’s kan presenteren. Onderschat de toegevoegde waarde van een professionele fotograaf niet op een belangrijke dag als deze, dat is mijn advies aan jullie.

 

Ik hou van naturel en weet hoe ik gewoon het maximum uit het kleurenpalet van moeder natuur kan halen. Ik zie mijn flitser als hulpje en beperk flitsen slechts tot het absolute minimum.
In onze winkel in Den Bosch Noord kom je gezellig binnenlopen als je nog nieuws hebt of vragen hebt, we zijn er nagenoeg altijd, zo gaat dat gewoon bij ons.

Onze PRIJSLIJST staat online voor jullie. Wij hebben alle pakketten en arrangementen zo samengesteld zoals wij dat zelf zouden wensen, dus compleet van het begin tot ‘t end met alles-erop-en-eraan zonder verborgen (dure) achteraf kosten: DVD met alle originele foto’s erop, Groot-formaat albums, het album exclusief online met jullie als regisseurs, gewoon zoals we het zelf zouden willen beleven.

 


Het sterke punt van onze winkel is het Magic Arrangement:
Het is onbeperkt gebruik maken van de creme-de-la-creme Trouwjurk, Visagie&Haarstyling + Trouwdag fotoreportage arrangement uitzoeken. Compleet High-End voor EUR 2.345
Maar niets moet en alles mag, net zoals jij het wilt hoor.

 

Creatief & uniek: ‘Album-op-maat’
Het digitale album creëer ik zelf, presenteer dit vooraf aan jullie (online in jullie gesloten folder) en jullie sturen bij waar jullie maar willen tot het door jullie gewenste eindresultaat is bereikt. Dan gaan de bestanden naar de fabriek ter productie. Elk album is dus 100% uniek: Het draait bij mij erom dat het album JULLIE STIJL ‘ADEMT’.
Ik laat het Album door de fabriek maken met de nieuwste technologieën en waar het toch ook handwerk blijft; voor die unieke touch met mijn draai eraan.
Wij kijken ook goed naar de centen, net zoals jullie; ons succes zit helemaal in het leveren van de juiste balans topkwaliteit, creativiteit, inhoud en de juiste prijs.

 

Dus kom gezellig langs, prik zelf een afspraak die jullie uitkomt HIER. Ik weet hoe druk veel mensen het dagelijks hebben: hoewel we in onze winkel gewone openingstijden hanteren heb ik veel klanten die ‘s avonds langs willen komen, en of dat nou op een Zondagmiddag is of Dinsdag-avond na ‘t eten: GEEN PROBLEEM.

Ik ben er voor jullie, dus Bel me (073-6446 933 of 06-1 53 63 073) of e-mail me nu alvast. Whatsappen gaat ook eenvoudig goed. Zoals vanzelfsprekend regel ik regel altijd de rest.

Groetjes,
Lucy

Eenvoudig direct Whatsapp contact: 0615363073

We zijn er momenteel niet, maar neem met ons contact op via WhatsApp : 0615363073. Stuur ons 'n kort berichtje!

Vragen? We zijn er voor jou en helpen je graag.

Klik ENTER om te chatten